Leftfield til Parken!

“The Prodigy’s festival performances in Norway this weekend have unfortunately needed to be cancelled as Maxim continues to recover from his back injury. We are expecting positive news early next week and will update you as soon as we can. The band sincerely apologise to fans who were coming to see them in Norway this weekend.“

The Prodigy HQ

De britiske elektronikalegendene Leftfield erstatter The Prodigy!

Leftfield, en av de mest innovative og innflytelsesrike artistene innenfor elektronika, erstatter The Prodigy, som dessverre må kansellere av medisinske årsaker.

Leftfield tok verden med storm med det banebrytende albumet «Leftism» i 1995, og er av mange ansett som gudfedrene av elektronikasjangeren sammen med med artister som Fatboy Slim og Chemical Brothers. Magasinet Mixmag omtalte Leftfield som «the single most influential production team working in British dance music"

Etter en lang pause fra livespillinger er de endelig tilbake, og gjennomførte nylig en helt fantastisk konsert under årets Glanstonbury festival til glitrende anmeldelser,  så det er ingen tvil om at man har en skikkelig godbit i vente!

«The Prodigy er jo på mange måter uerstattelige i all sin unikhet, men når først ting ble som de ble, så er vi særdeles fornøyde med å ha fått Leftfield inn som erstatter» sier Gøran Aamodt. 

Vi er i den heldige situasjonen at vi allerede har Highasakite på plakaten, og velger å flytte dem sist. Det vil si at Leftfield spiller nest sist på fredagen. 

«Det er selvfølgelig veldig kjedelig at Prodigy dessverre må avlyse, men vi gleder oss til å avslutte Parken og lover å gjøre det med et ordentlig smell!» sier Highasakite. 

Forrige
Forrige

Endring i Skogen-scena program

Neste
Neste

Bytt billett til armbånd