Praktisk og nyttig info

Dagen er endelig her, og det er duket for årets beste helg!

Her kommer litt praktisk og nyttig info.

ARMBÅND

Har du ikke rukket å bytte billett til armbånd må du bruke hovedinngangen når du kommer til festivalen. Slusene vil være merket.

Kø må påregnes, og det er jo litt kjipt. Vår stand på City Nord ved XXL er åpen frem til kl. 14:00 i dag. Vi anbefaler å få satt på armbånd i forkant. Hjelp oss å gjøre innslipp smidig ved å vise frem innhold i vesker og ha klar den tomme plastikkflasken.

INNGANG

FREDAG

Hovedinngangen åpner kl. 16:00

Hurtiginngangen åpner kl. kl. 16:00-18:00 (kun for de med armbånd)

LØRDAG

Hovedinngangen åpner kl. 14:30

Hurtiginngangen åpner kl. kl. 14:30-18:00 (kun for de med armbånd)

FAQ

Ofte stilte spørsmål kan du lese her

APP

Last ned parkenfestivalen appen, da får du programmet rett i lomma. Du kan lage din egen favorittliste og få pushvarsler før artistene spiller, samt nyttig informasjon fra parken.

MAT

Uten mat og drikke duger helten ikke! Sjekk ut vår brede festivalmeny fra våre 13 utsalgssteder med mat og snacks her.

SORTIMENT

Vi har et bredt sortiment med hele 13 ulike utsalgssteder med drikke. Disse er plassert spredt på området, du kan se en oversikt over hele festivalområdet her.

Hver bar har glutenfrie alternativ, og alkoholfrie alternativ. Har du lyst å lade skikkelig opp, sjekk ut EXPLO-baren med energidrikke!

NB! Med været vi har i vente (som bestilt), er det viktig å få i seg nok mat og drikke. Husk å drikk nok vann. Vi har vannstasjoner på området, og du kan ta med deg plastflasker uten innhold inn på festivalen.

AFTERPARTY

Dørene til afterparty åpner kl. 00:30 lørdag etter Karpe går av scena. Det er fortsatt noen få billetter igjen, så sikre deg din billett her. Mike aka @akam1k3 og DJ Isak Oslo lover VIBES og overraskelser med resten av gjengen!

Det er ikke armbånd til Afterparty, billetter scannes i døra.

Forrige
Forrige

Appreciation post

Neste
Neste

Endring i Skogen-scena program