Billettkjøp Parken 2019

Vi benytter som tidligere år en Queue-it løsning. Her er litt informasjon om hvordan selve salget og billettsystemet fungerer.

Papri_Dus_Gronn.jpg

Parken 2019

Torsdag 27.06 slipper vi de siste billettene til Parkenfestivalen 2019!

Betaling 

eBillett bruker Netaxept for håndtering av betalingen. Vær oppmerksom på at de fleste banker krever ekstra autentisering av deg som kortholder. Mange banker bruker BankID for dette, mens noen har egne løsninger. Hvis du er usikker, ta kontakt med banken i forkant og ha kodebrikke og passord klart. Vi kan kun gjennomføre billettkjøpet dersom vi får godkjent betalingstransaksjonen fra banken. Dersom vi av ulike grunner får den avvist kan vi dessverre ikke fullføre salget. Vi får heller ikke noen forklaring på hvorfor belastningen eventuelt blir avvist. 

Billetter 

Når du har gjennomført ditt billettkjøp vil du motta en kvittering som forteller dette. Billettene blir normalt sendt på e-post i løpet av noen minutter, men ved stor pågang kan dette ta lengre tid. Billetter kjøpt i eBillett-appen vil normalt bli lastet ned og lagt i appen etter at kjøpet er fullført, men også har kan du oppleve at det kan ta litt tid før de blir tilgjengelig. Men dersom du har fått kjøpet bekreftet, kan du være trygg på at billettene kommer.

Køsystemet 

I forbindelse med salget av festivalpass til Parkenfestivalen 2019 blir det satt opp en kø i forkant av billettsystemet. Dette gjør vi for at dere skal få en bedre og mer behagelig opplevelse av billettkjøpet, og samtidig sørge for at billettsystemet blir kontrollert. Billettsalget starter kl. 18:00, og dere vil i forkant av dette bli plassert i køens venterom. Venterommet er åpent allerede nå, men køplasseringen du får vil være vilkårlig uansett når du går inn i køen. Alt du må gjøre er å sørge for å være inne i venterommet før kl 18:00 når billettsalget starter. 

Billettkjøpet 

Når det er din tur vil du bli automatisk sendt til billettsystemet. Merk at det på dette tidspunktet ikke blir holdt av billetter til deg, og at det heller ikke holdes av billetter mens kjøpet pågår. Det er først når du får en bekreftelse på at kjøpet er gjennomført at du er sikret billetter. Dersom noe skulle feile under billettkjøpet har du mulighet til å forsøke på nytt uten at du blir sendt via køen. Det er kun mulig å kjøpe to billetter per person.