Dagny
Samfunnet 14.02.19

Billettpris kr 395,- inkl avgift
Aldersgrense 18 år.


Suksesshistorien fortsetter, og Dagny legger ut på ny norgesturné. Med sine imponerende liveopptrender, og et arsenal av hits har Dagny etablert seg som hele landets popyndling. I februar og mars kan du oppleve den sjarmerende og talentfulle artisten i en by nær deg.

Dagny slo gjennom med «Backbeat» og «Fool’s Gold» fra den kritikerroste ep-en «Ultraviolet» i 2016. Hun overbeviste stort under by:Larm samme år, og har fortsatt å levere hit etter hit. «Wearing Nothing» ble nominert til Spellemann i kategorien Årets låt i 2017, og «Love You Like That» var på Billboards liste over verdens beste låter. Billboard trakk henne i tillegg frem som en av popstjernene å følge med på i 2018. Dagnys nyeste singler «That Feeling When», «Used To You» og megahiten «Drink About» med Seeb har gått sin seiersgang på radio, og sistnevnte har blitt streamet over 60 millioner ganger på Spotify. I 2018 har også 3 av låtene hennes vært å høre i den populære amerikanske TV-serien «The Bold Type».

Det er ikke mange artister som har like mye utstråling og popteft som Dagny. VG beskriver henne som «Festens midtpunkt», mens musikknyheter.no skriver at «Hun har en tilstedeværelse på scenen det er vanskelig å matche, og det gode humøret smitter over på resten av salen». Tromsøværingen har velfortjent opparbeidet seg et rykte som en fantastisk liveartist og turnert verden over. Hele fem av åtte show var utsolgt på hennes turné i Nord-Amerika denne våren, og hun avsluttet nylig en suksessfull festivalsommer med 17 show i Norge og utlandet. I oktober spiller hun i Asia for første gang, og følger opp med en rekke konserter i Europa.

Det en glede å annonsere at Dagny vender tilbake til hjemlandet for en omfattende norgesturné i februar og mars 2019. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve popmagien hun skaper når hun inntar scenen.

Billetter i salg nå!

Konserter:

14. februar – Bodø Samfunnet
15. februar – Tromsø Driv
21. februar – Volda Studenthuset Rokken
22. februar – Bergen USF Verftet
28. februar – Moss Verket Scene
1. mars – Kristiansand KICK Scene
2. mars – Stavanger Folken
7. mars – Ålesund Terminalen
8. mars – Trondheim Samfundet
16. mars – Oslo Sentrum Scene

Dagny_JVK_2018_PRESSE-1-e1537859361389.jpg