Joddski
Stormen Sinus 21.12.18

Billettpris: 355 kr inkl avgift
Aldersgrense: 18 år (ingen vergeordning)


Tungtvann-veteranen Joddski har ikke ligget på latisden siste året. Bokutgivelse med påfølgende bokbadturne, samarbeid med hiphop-legender som Sugarhill Gang og Melle Mel er bare toppen av isfjellet. Til høsten er han klar med albumet «Glasshuset» og påfølgende norgesturné, og 21.12 inntar han Sinus.

Den Halvdan Sivertsen-samplende «Gata», var første smakebit fra det kommende prosjektet, og da Joddski toppet plakaten på Blåfrostfestivalen i februar (til terningkast 6) fikk publikum servert flere låter fra det kommende albumet. Nylig slapp han den fløyelsmyke singelen «Dumsnill» med Bodø-rapper og NMG-Huset-medlem Mats Dawg. Den pastellfargede musikkvideoen viste en ny side av legenden, mysende inn i sola, med blomster dalende ned omkring ham.

Begge låtene blir å finne på albumet «Glasshuset» som slippes til høsten. Albumet er produsert av den bodøbaserte Darkside Of The Force-legenden Salvador Sanchez. Sammen har de to tilårskomne pionérene skrudd sammen det Joddski kaller «den ultimate 40-årskrisa» på plate. Dette har de gjort i studioet Hønsehuset, der Joddski gjorde noen av sine første innspillinger for godt over 20 år siden.

Dette blir rått!

Joddski-Glasshuset-01.jpg