Myra


 

Parkscena
lørdag 17. august kl 14:50

Stemmen til Myra har en iboende kulhet som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass.


Med en like rykende fersk nominasjon som årets nykommer under P3 Gull, spiller også brennhete Myra på Parken 2019! 

Med sin hviskende, uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Det hele startet da hun ville legge ut sin første låt «Hold An» på SoundCloud, og Leo Ajkics erklæring på sosiale medier om at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte bl.a. til at Dagbladet og Bergens Tidende skrev dyptgående artikler om henne, og by:Larm øyeblikkelig sikret seg henne til programmet sitt. 

Myras stil er sensuell, nær og deilig melodisk, med herlig glimt i øyet. Stemmen hennes har en iboende kulhet som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass. At hun fikk i oppdrag å synge Bergens nasjonalsang «Nystemten» før Cecilia Brækhus gikk inn i ringen på Koengen i Bergen forteller litt om hvor fort folk har fått øynene opp for 23-åringen. 

2018 har allerede vært et fullspekket år for Myra. Hun har bl.a. sluppet den fengende singelen «Føler Meg Selv», som ble belønnet som Ukens låt på NRK P3, og den tredje singelen til å bli listet på radio. Låtene kan hevdes å ligge skjæringspunktet mellom urban, hip-hop og pop, og viser en ny, spennende side av Myra, som for øyeblikket jobber med sin neste EP. I sommer har hun spilt på en rekke festivaler, bl.a. Bergenfest, Kadetten, Vinjerock, Skral og ikke minst Øyafestivalen!

 
MYRA_1000x1000px.png