BYRAA_ParkenUng_2019_Artistslipp_1200x1200px_v2.jpg
 

Parken UNG 2019

 

Billettsalget starter mandag 10. desember klokken 12:00!

 
 

Parken UNG er en en-dags festival med fri aldersgrense og er skreddersydd for familier, barn og ungdom. Parken UNG arrangeres torsdag 15. august i Rensåsparken. Det vil bli mange aktiviteter for små og store. 

Artistene for 2019 er superduoen Broiler og verdens mest joviale Freddy Kalas. Sammen utgjør de en artistpakke som er skreddersydd for barn og unge i alle aldre!

Freddy Kalas
Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. Den selverklærte “Sjefen for Fest” har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som ”årets låt” på Spellemann, m.m. Freddy Kalas har rundet 175 millioner streams på Spotify alene og fortsetter å være en av landets mest attraktive sceneartister. Live gjør han stor suksess med utsolgte konserter land og strand rundt, både i Norge og Sverige. Freddy Kalas ble ikke mindre aktuell gjennom å skrive årets BlimE-låt med påfølgende dans, en dans alle grunnskoleelever danset landet rund den 21. september til stor suksess. For tiden er han aktuell med sin nyeste gladlåt «Vibber» som i likhet med forrige sommers store hit, «Jovial», har et positivt budskap. Det positive budskapet i låtene appellerer til alle, noe som har gjort at han har trukket fulle hus på et bredt spekter av festivaler og arrangementer i sommer.

Broiler
Det var nok de aller færreste som kunne ha forventet den ekstremt store suksessen som Broiler, bestående av Mikkel Christiansen og Simen Auke, skulle bli da de kom inn på musikkscenen i 2012. På bare noen få år har de opparbeidet seg over 400 millioner Spotify-strømninger, og forvandlet seg fra mindre YouTube-personligheter til en veletablert og svært vellykket DJ / produsent duo. I 2015 ga de ut monsterhiten "Wild Eyes", som gikk rett til førsteplass i Norge. Den ble også nominert til "årets låt" av Spellemann, og har solgt til over seks ganger platina med over 40 millioner avspillinger på Spotify. Det samme året gikk deres remix av Imagine Dragons "Shots" sin seiersgang, og har i skrivende stund over 70 millioner streams på Spotify!

De senere årene har de sluppet en rekke hits med enorm suksess med blant annet «Money» og «Lay It On Me» og bygget seg bred erfaring med spillejobber på steder som TomorrowLand, legendariske Ushuaia på Ibiza, Findings Festival i Oslo og nå kommer de til Parken UNG!

Informasjon om arrangementet:

Dato: 15. august
Tidspunkt: 16:00 – 19:45
Sted: Rensåsparken - Hovedscenen
Alder: Fri alder
Salg av mat og drikke!

Billettpris: 200,- inkl avg
Barnevognbillett gjelder for barn 0-2 år. Denne er gratis og må bestilles samtidig med øvrige billetter. NB! Begrenset antall!