Parkenfestivalen presenterer Vilde Bye på Dama di!

Onsdag 16. slår Parkenfestivalen og konsertserien «Halv ti på torsdag» seg nok en gang sammen for å presentere en ny artist under Parken-uka. I år er det Vilde Bye fra Tromsø som får æren av å kickstarte årets festival på Dama di.

Tidligere har Parken introdusert artister som Girl in Red og Isah via konsertkonseptet, artister som senere har erobret langt større scener enn den man finner på Dama di. 

Denne gangen er det altså Vilde Bye (med en helt spesiell gjest) som presenteres av Parken. Bye er en 20 år gammel artist fra Tromsø som allerede har rukket å gjøre seg godt bemerket både i hjembyen og utenfor bygrensene - blant annet under Parkenfestivalen i fjor, som en del av programmet i Svømmehallen Scene. Vilde skriver låtene sine selv, men krydrer også settene med noen smakfulle coverlåter som kjøres gjennom hennes eget filter og gis ny innpakning med sin helt særegne stemme. Americana, pop, rock og soul ligger helt klart hennes hjerte nært, mens Vildes egen musikk pendler sømløst mellom de forskjellige avartene.

I april 2022 slapp Vilde sin selvtitulerte debut-EP, til strålende kritikker, ikke minst i rikspressen, og den påfølgende sommeren spilte hun på en rekke festivaler og klubbjobber både i nord og sør, samt i Danmark, i både solo og duo format, og fullt band. 2023 har ikke vært et mindre aktivt år for den unge artisten. Hun har allerede spilt flere konserter landet rundt, og sommeren er full av festivaljobber. Med en smakebit på den kommende skiva med Torgeir Waldemar som produsent, gleder vi oss stort til å kickstarte årets festival på Dama di med Vilde Bye. 

Waldemar vil backe Vilde på gitar og kor under konserten, noe som blir første gang de spiller sammen live. Torgeir Waldemar spiller forøvrig også solokonsert «Halv ti på torsdag» den 12. oktober! 

Det er bare å glede seg, det gjør hvert fall vi!

Mer info finner du i arrangementet på Facebook her.

Forrige
Forrige

Festivalkart 2023

Neste
Neste

FamilieParken - årets definitive opptur!