Praktisk info

Papri_Dus_Gronn.jpg
 

Aldersgrense

Parkenfestivalen har satt 18 års aldersgrense for å delta på festivalen og ingen vergeordning.

Kan man splitte et helgepass opp i to dagspass?

Vi tilbyr splitting av festivalpass i forkant av festivalen. Helgepasset kan kun splittes i fredags- og lørdagspass, og ikke til to pass av samme dag. Et mellomlegg på kr 300 tilkommer ved bytting. NB! Begrenset antall, først til mølla. Reservasjoner ikke mulig.

Rullestol

Parkenfestivalen har to tilrettelagte områder for rullestolbrukere, med  god utsikt mot scenene. Her finner du også HC-toalett. Totalt tre HC-toalett på området. Har du spørsmål omkring dette, ta kontakt med festivalledelsen eller ved inngang.

Forbudt å medbringe på festivalen

Her er et utvalg av ting som du ikke kan ta med deg inn på festivalområdet:

• Profesjonelt foto-, video,- og lydopptaksutstyr
• Flasker og termoser
• Dyr
• Paraplyer og andre skarpe gjenstander
• Våpen
• Mat og drikke
• Grill
• Campingutstyr (telt og campingutstyr)
• Selfiestang (teleskopstang med telefonholder)

Billettsalg

Billettsalget for 2019 starter fredag 16.november kl.18.00. Det er kun ordinære billetter (over 18 år) som er i salg. Festivalen har ikke honnørrabatt og det er ingen rabatt ved bruk av kulturkortet for de som er over 18 år.

Frivillig 

Ønsker du å jobbe som frivillig, kan du melde deg her.

Mattilbudet

Det selges mat på festivalområdet. Våre samarbeidspartnere har egne matboder hvor det selges nydelige matretter. Du får kjøpt både vegetarmat og en del allergivennlig mat. Det er ikke tillatt å medbringe egen mat og drikke på festivalområdet.

Kart

Her finner du kart over festivalområdet.

Presse

Alle journalister som ønsker presseakkreditering til Parkenfestivalen må sende inn søknad. Svar gis fortløpende og innen 1.august.

Her er linken hvor du kan søke om presseakkreditering.

Here you can apply for press accreditation. (English version)

Finner du ikke svar på dine spørsmål her, kan du sende oss en epost. Ta kontakt med Stig Kaspersen på epost; stig@parkenfestivalen.

Dagsbilletter

Det selges ikke dagsbilletter for Parkenfestivalen 2019.

Ledsager

Ledsager kommer inn på samme billett. Gyldig ledsagerbevis må fremvises. Ledsager må registreres på eget skjema som sendes oss. Kun én ledsager per ledsagerkort.

Registrering vil bli godkjent i løpet av kort tid etter din henvendelse, og bånd til ledsager må hentes ved vårt akkrediteringskontor ved hovedinngangen til festivalen i Sivert Nielsensgate i festivalens åpningstid.

WiFi

Det er gratis trådløst nett på festivalområdet. Dette levert via fiber fra vår leverandør og samarbeidspartner Signal Bredbånd.