Sigrid


 

Hovedscena
lørdag 17. august kl 21:05

Sigrid gjør en av svært få konserter i Norge, og den eneste i Nord-Norge, under Parken 2019.


Sigrid har vært i loopen til Parken siden hun var debuterende artist under sitt fulle navn Sigrid Raabe. Sannheten er at vi har prøvd å hente henne siden hun blåste oss av banen under by:Larm i 2017, men det har ikke passet før nå. Når det er sagt så er det helt greit, for i stedet for å få en kommende artist i startgropen, får vi en gryende verdensstjerne på besøk.

Det er mye på trappene for Sigrid det neste året, der det knyttes enorme forventninger til albumdebuten som etter planen kommer ut i februar 2019. Norges nye popkomet har blitt en av de store musikksnakkisene i inn- og utland. Sigrid har et helt spesielt talent, både som låtskriver og på scenen foran et stadig større publikum.

I 2017 ble debutsingelen «Don’t Kill My Vibe»kåret til årets beste låt av Dagbladet, NRK P3, Bergens Tidene og Dagsavisen.  Sigrid var nominert til intet mindre enn tre priser på P3 Gull 2017, hvor hun vant prisen for «Beste Nykommer». Hun ble også nominert til Spellemann 2017 i hele tre kategorier: Årets nykommer, Årets popsolist og Årets låt. Hun vant tilslutt Spellemann for «Årets Nykommer».


 
FA004331-R1-08-9 (1)_Kred Francesca Allen.jpg