The Last Internationale


 

Parkscena
fredag 16. august kl 18:25

The Last Internationale er klar for å servere herlig bluesrock under Parkenfestivalen 2019!


The Last Internationale ble startet på gata i New York av Delila Paz og gitarist Edgey Pires. Bandets debutalbum «We Will Reign», produsert av Brendan O’Brien, ble sluppet på Epic Records i 2014 og ble en kritikerfavoritt. Umiddelbart etter la duoen ut på turné, og etablerte på den måten en voksende fanbase verden over.

The Last Internationale er først og fremst en live-band, og har turnért med artister som Robert Plant, Neil Young, The Who, Kings of Leon, Slash, Lenny Kravitz, og Royal Blood. De har også spilt på flere av de største festivalene i Europa, Nord- og Sør-Amerika, og gjestet flere talkshow som blant annet det legendariske David Letterman Show.

The Last Internationale slapp nå i februar sitt etterlengtede andrealbum, som har fått tittelen «Soul on Fire». Her eksperimenterer og utvikler bandet din musikalske stil og opprørske poesi, som karakteriserer dem og skiller dem ut fra andre moderne rockeband. Selv om bandet har skapt et moderne eget lydbilde, er deres musikk og holdning/budskap mer i tradisjon med Patti Smith og Gil Scott Heron enn det som spilles på radio i dag.


 
tli nyc 7.jpg